Квартира Львів - Ми запропонуємо Вам великий вибір квартир подобово Львів для тривалого або короткострокового проживання. Оренда квартири Львів - широкий вибір різного цінового класу та категорії. Хостели у Львові - найдешевший спосіб зняти квартиру у Львові.


оренда квартири львів - дешево, зручно, якісно від Топ Травел. Подобово оренда у Львові - найкращий спосіб провести дешево і комфортно час у Львові.

Оренда квартир у Львові

- можлива як на кілька днів, так і на триваліший термін. Компанія «ТопТревел» може виконати будь-яке Ваше побажання. Це унікальна можливість для Вас отримати найкраще обслуговування за найнижчими цінами у місті.


Квартира у Львові дешево - саме недорога оренда квартир дає перевагу гостям нашого міста та діловим партнерам серед інших пропозицій на ринку оренди у Львові. Ви зможете легко підібрати варіант і ціну квартири на свій смак. Перегляньте наш каталог квартир у Львові подобової оренди і замовити квартиру через наш сайт або по телефонам, вказаним на сайті

Оренда подобово Львів / Бронювання квартир

 

Бронювання квартир та оренда квартири.

 

Ви можете вибрати та забронювати квартири в оренду на нашому сайті (за умови, що вона є вільною на цей період), зателефонувавши за номером телефону (098)810 62 62, заповнивши електронну заявку або надіславши листа на адресу info@toptravel.lviv.ua .
Для підтвердження броні Вам слід проплатити аванс. Аванс це сума яка відповідає одноденному проживанню в квартирі. Також ціни в святкові дні можуть збільшуватися.

 

 

Оплата авансу може здійснюватися такими способами:

- готівкою;

- банківським переказом (у будь-якому відділенні ПриватБанку);

- за допомогою Western Union,Аваль-Експрес.

Реквізити рахунку будуть надіслані на ваш email або на мобільний телефон за допомогою SMS.
Для перегляду місць розташування відділень банку натисніть сюди.

 

Приїзд до Львова.

Зазвичай ми зустрічаємо наших гостей в аеропорту чи залізничному вокзалі і доставляємо їх до апартаментів подобової оренди, або біля будинку у певний час. Трансфер слід узгодити попередньо.

 

Поселення.

У залежності від часу вашого прибуття до Львова і від'їзду з міста ми можемо узгодити будь-який зручний для Вас час поселення і виїзду з квартири. При цьому приймається до уваги, що традиційний час заїзду та від'їзду з 12.00 (заїзд) до 11.00 години наступного дня (від'їзд).
При поселенні Вам необхідно показати паспорт і перевірити відповідний стан квартири(особа, що винаймає квартиру, повинна бути повнолітньою), сплатити готівкою вартість всього терміну проживання. Уточнити час виселення. В разі незапланованого виїзду клієнта з квартири, повертається половина суми залишку.

 

Виїзд.

Перед Вашим від'їздом наш менеджер разом з Вами перевіряє стан квартири.

 

Документи.

Всі необхідні звітні документи надаються в момент від'їзду. Список документів необхідно погодити завчасно.