Квартира Львів - Ми запропонуємо Вам великий вибір квартир подобово Львів для тривалого або короткострокового проживання. Оренда квартири Львів - широкий вибір різного цінового класу та категорії. Хостели у Львові - найдешевший спосіб зняти квартиру у Львові.


оренда квартири львів - дешево, зручно, якісно від Топ Травел. Подобово оренда у Львові - найкращий спосіб провести дешево і комфортно час у Львові.

Оренда квартир у Львові

- можлива як на кілька днів, так і на триваліший термін. Компанія «ТопТревел» може виконати будь-яке Ваше побажання. Це унікальна можливість для Вас отримати найкраще обслуговування за найнижчими цінами у місті.


Квартира у Львові дешево - саме недорога оренда квартир дає перевагу гостям нашого міста та діловим партнерам серед інших пропозицій на ринку оренди у Львові. Ви зможете легко підібрати варіант і ціну квартири на свій смак. Перегляньте наш каталог квартир у Львові подобової оренди і замовити квартиру через наш сайт або по телефонам, вказаним на сайті

Оренда подобово Львів / Оплата оренда квартири львів

Оренда квартири Львів

Оренда квартир у Львові може бути здійснена багатьма способами оплати, починаючи миттєвими переказами і закінчуючи стандартним банківським безготівковим платежем. Нижче в таблиці наведено перелік способів оплати, якими Ви можете внести аванс за подобову оренду у Львові, або за екскурсійні тури у Львові і відпочинок у Карпатах.

Оплата авансу за оренду квартир може здійснюватися такими способами:

- готівкою

- online оплата

- банківським переказом (у будь-якому відділенні ПриватБанку)

- за допомогою Western Union, Аваль-Експрес

 

Реквізити рахунку будуть надіслані на ваш email або на мобільний телефон за допомогою SMS.

 

Для перегляду місць розташування відділень банку натисніть сюди.

 

Оплатити Online